Najlepsza serwerownia Minecraft!!!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam,
Mam na imię Krystian i mam 16 lat. Mieszkam w Irlandii ale pochodzę z Krakowa. Lubię grać w piłkę nożna i grać na komputerze w różne gry. Gram teraz w minecrafta prawie każdego dnia i bardzo mi się ta gra podoba. Odnalazłem ten serwer od jakiegoś gracza który wbił na mój poprzedni serwer na którym grałem parę dni temu. Teraz gram na tym serwerze pod nickiem LandHerePL. Będę grał na tym serwerze co-dzień. Gram teraz na laptopie bo mój PC jest w naprawie. Chciałbym być policjantem na tym serwerze dlatego że bardzo lubię grać na tym serwerze i bardzo lubię pilnować porządku na serwerze. Będę bardzo dobrze się spisywał jako policjant dlatego że grałem na różnych serwerach jako policjant ale w SAMPIE gta san andreas. Poznałem paru ludzi na serwerze i jeżeli chodzi o pomoc w budowaniu to jestem chętny bo gram w minecrafta już dobry rok jak nie więcej. Bardzo lubię budować domy w których jestem nawet dobry. Znam parę komend typu: /tpa , /me , /sethome , /kick , ban , /warn , /mute , /warp i parę innych. To chyba wszystko co chciałem powiedzieć i myślę że tyle wystarczy. Dziękuje i pozdrawiam,
LandHerePL
(Krystian)
Popieram LandHerePL. Jestem taki sam co on tylko znam wiecej komend i gram juz w minecrafta 3 lata. Lubie ten serwer gram na niego wszystkich edycjach (2) i mialem Svipa oraz Mvipa.Dzis albo jutro 1.07-2.07 kupuje moderatora. Bedziemy z LandHerePL wspolpracowac. Pozdrawiam iPlaki
Strony: 1